Forside » Visuel identitet
visuel identitet marsk marketing

Visuel identitet

– genkendelighed gennem grafisk design

Fordele ved visuel identitet:

  • Branding af din virksomhed
  • Genkendelighed
  • Troværdighed

Hvad er en visuel identitet?

En visuel identitet kan bedst beskrives, som din virksomheds ansigt udadtil. Identitetens overordnede formål er derfor, at præsentere helheden af din virksomhed, ud fra logo, farver og skrifttyper. En god visuel identitet forudsætter derfor, at logoet tydeligt afspejler, hvilken branche og funktion virksomheden har. På den måde medvirker din identitet til, at folk bedre husker dig, når de skal have løst en opgave eller købe dit produkt.

I de fleste brancher er der stor konkurrence om kunderne. Det er derfor afgørende, at du får skabt et godt førstehåndsindtryk og en genkendelighed, der medfører at kunderne vælger netop din virksomhed.

Logodesign

I den proces starter vi med design af dit logo, så det afspejler branche og værdier for din virksomhed. Det gør vi, fordi logoet udgør en vigtig og afgørende del af din identitet, da det ofte er logoet, folk husker bedst. Derfor er det vigtigt, at dit logo designes i en simpel og velovervejet stil, der skaber genkendelighed for din virksomhed.

Når vi har designet dit logo, definerer vi de øvrige retningslinjer ud fra valg af farver og typografi. Dette gøres med fokus på, at din identitet får en klar sammenhæng mellem alle sine visuelle elementer. Dette er vigtigt, da du dermed får skabt et helhedsindtryk, der viser dine kunder, hvem du er, samt hvad du står for.

Designmanual

Når din visuelle identitet er blevet fastlagt, samles alle retningslinjer i en designmanual. Designmanualen samler hele din visuelle identitet, og beskriver hvordan din virksomheds kommunikationsmateriale fremadrettet skal designes. Den indeholder derfor regler for brug af logo, skrifttyper og farver, hvilket til sammen skaber den røde tråd i din markedsføring.

Har du brug for en visuel identitet til din virksomhed, eller trænger den nuværende til en grafisk optimering? Kontakt os idag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at repræsentere din virksomhed.

Læs også om