Tekstiltryk

– vi skaber genkendelighed på dit tøj!

Hvorfor benytte tekstiltryk?
Tekstiltryk, også omtalt som “tryk på tøj”, er en velegnet form for markedsføring, uanset om det gælder din virksomhed, forening eller til privat anvendelse. Det giver god mening at benytte firmabeklædning, da dine ansatte dermed medvirker til at repræsentere din virksomhed når de mødes med dine kunder. Tekstiltryk har også en række gode fordele i foreninger eller eksempelvis sport- og fitnessklubber. Her kan medlemmernes tøj medvirke til at skabe samhørighed, men også opmærksomhed omkring foreningen.

Hvordan laves tekstiltryk?
I produktionen af tekstiltryk, benytter vi en varmepresser, hvor vi overfører tryk til tøjet via varmebehandling. Tøjets materiale stiller forskellige krav til både temperatur og typen af print. Derfor tilpasser vi altid varmepresseren til netop den type tøj eller tryk som du ønsker.

Altid tøj på lager
Vi har eget lager med diverse former for tøj i forskellige farver. Ud over de almindelige typer tøj som t-shirts, trøjer og bukser, laver vi også tryk på kasketter, keyhangers og refleksveste m.m. Vores tekstiltryk tilbydes i både enkelt-farver, men også i farvekombinationer. Vi kan derfor altid levere tøj, der opfylder dine ønsker.

Mangler du tøj med tryk til dine ansatte eller medlemmer i din forening? Kontakt os i dag. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på tekstiltryk.

Læs også om