Tekstiltryk

– vi skaber genkendelighed på dit tøj!

Vi tilbyder alle virksomheder og foreninger at få trykket deres logo og budskaber på diverse former for tøj i forskellige typer stof. Vi har eget lager med diverse former for tøj i forskellige farver. Ud over de almindelige typer tøj som t-shirts, trøjer og bukser, kan vi også lave eksempelvis tryk på kasketter og refleksveste. Vores tekstiltryk tilbydes i både enkelt-farver, men også i farvekombinationer, således vi kan levere tøj, der opfylder dine ønsker.

Hvorfor benytte tekstiltryk?
Tekstiltryk, også omtalt som “tryk på tøj”, er en velegnet form for markedsføring, uanset om det gælder din virksomhed, forening eller til privat anvendelse. Det giver god mening for virksomheder at benytte firmabeklædning, så de ansatte, i mødet med kunderne, medvirker til at repræsentere virksomhedens identitet. På samme måde har tekstiltryk også en række gode fordele i foreninger eller eksempelvis sport- og fitnessklubber, da tøj med tryk på, også medvirker til at skabe samhørighed og opmærksomhed.

Hvordan laves tekstiltryk?
I produktionen af vores tekstiltryk, benytter vi en varmepresser, hvor vi overfører tryk til tøjet via en varmebehandling. Afhængigt af tøjets materiale bruger vi forskellige typer print, hvor der også stilles forskellige krav til temperaturen, der bruges i varmepresseren.

Står du og har brug for tøj til dine ansatte eller medlemmerne af din forening?
Kontakt os i dag. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på tekstiltryk.