Tekstiltryk

– vi skaber genkendelighed på dit tøj!

Fordele ved tekstiltryk:

  • Medarbejdere repræsenterer din virksomhed
  • Skaber samhørighed
  • Genkendelighed hos kunder

Hvad er tekstiltryk?
Tekstiltryk, også omtalt som “tryk på tøj”, er en velegnet form for markedsføring, uanset om det gælder din virksomhed, forening eller til privat anvendelse. Det giver god mening at benytte firmabeklædning, da dine ansatte dermed medvirker til at repræsentere din virksomhed, når de mødes med dine kunder. Tekstiltryk har også en række gode fordele i foreninger, eksempelvis sport- og fitnessklubber. Her kan medlemmernes tøj medvirke til at skabe samhørighed, men også opmærksomhed omkring foreningen.

Hvordan laves tekstiltryk?
Når vi laver tryk på tøj, benytter vi en varmepresser, der overfører trykket via varmebehandling. Tøjets materiale stiller forskellige krav til både temperatur og typen af print. Derfor tilpasser vi altid varmepresseren til netop den type tøj eller tryk som du ønsker.

Altid tøj på lager
Vi har eget lager med diverse former for tøj i forskellige farver. Tekstiltryk kan laves på almindelige typer tøj som t-shirts, trøjer og bukser. Men vi kan også lave tryk på kasketter, keyhangers og refleksveste m.m. Vores tekstiltryk tilbydes i både én farve, men også i farvekombinationer. Vi kan derfor altid levere tøj, der opfylder dine ønsker.

Mangler du tøj med tryk til dine ansatte eller medlemmer i din forening? Kontakt os i dag. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud.

Læs også om