Om Marsk Marketing

Forside » Om os

HVEM ER VI?

Marsk Marketing er et reklamebureau og trykkeri i Nibe, Nordjylland. Vi beskæftiger os med grafisk design og tryk af markedsføringsmateriale til både virksomheder og private.

Vores virksomhed har eksisteret siden 2010, hvor vi startede med produktion af almindelige papirbaserede trykopgaver. Senere har vi udvidet vores produktsortiment til at omfatte tekstiltryk, online markedsføring, bilreklame, og diverse folieopgaver som montering af solfilm på vinduer hos private og virksomheder. 

Vi designer og trykker de fleste markedsføringsmaterialer internt i virksomheden, da vi har eget trykkeri med både varmepresser, storformatsprinter og skæreplotter. Men vi er også tilknyttet en række samarbejdspartnere, der hjælper os ved særlige behov.

raket mission

VORES MISSION

Missionen i vores virksomhed er helt enkel: Vi bestræber os på, at kunne levere markedsføringsmaterialer i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det gør vi blandt andet gennem et vedvarende kendskab til priserne indenfor trykkeribranchen, samt gode samarbejdsaftaler med vores leverandører. Således kan vi hjælpe selv de mindste virksomheder, men også nystartede og iværksættere med at få skabt en effektiv markedsføring på et begrænset budget.

medarbejdere illustration

HOLDET BAG

Marsk Marketing består af 4 personer med erfaring og viden på hver sit område. I ledelsen er Kristen Langkjær ansvarlig for den overordnede drift og økonomi, men står også for kontakt med kunderne.

Klaus Andersen står for salg og produktion af markedsføringsmateriale, samt grafisk arbejde.

Henrik Bruun har det overordnede ansvar for tryk og produktion af de fleste markedsføringsmaterialer. Derudover kører han også ud og monterer bilreklamer og solfilm hos vores kunder.

Mads Vibe designer alle former for grafiske produktioner – både til tryk og digitalt brug. Derudover står han for den interne markedsføring af virksomheden gennem SEO, webdesign, annoncering og opslag på sociale medier.  

Kristen Langkjær

Partner
-
kl@marskmarketing.dk
Tlf. 60185802

Mads Vibe

Grafisk design & Markedsføring
-
mv@marskmarketing.dk
Tlf. 60185802

Henrik Bruun

Produktion & Montering
-
tryk@marskmarketing.dk
Tlf. 60185802

Klaus Andersen

Projekt & Salg
-
ka@marskmarketing.dk
Tlf. 29163055

VI SPONSORERER