Om Marsk Marketing

Forside » Om os

BUREAUET

Marsk Marketing er et reklamebureau og trykkeri i Nibe, Nordjylland. Vi beskæftiger os med grafisk design og produktion af markedsføringsprodukter.

Vores virksomhed har eksisteret siden 2010, hvor vi startede med produktion af almindelige papirbaserede trykopgaver. Senere har vi udvidet vores produktsortiment til at omfatte tekstiltryk, bilreklame og montering af solfilm på vinduer hos private og virksomheder. 

Vi designer og producerer de fleste markedsføringsprodukter internt i virksomheden, da vi har eget trykkeri med både varmepresser, storformatsprinter og skæreplotter. Men vi er også tilknyttet en række samarbejdspartnere, der hjælper os ved særlige behov.

raket mission

VORES MISSION

Missionen i vores virksomhed er helt enkel: Vi bestræber os på, at kunne levere reklameprodukter i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det gør vi blandt andet gennem et vedvarende kendskab til priserne indenfor trykkeribranchen, samt gode samarbejdsaftaler med vores leverandører. Således kan vi hjælpe selv de mindste virksomheder, men også nystartede og iværksættere med at få skabt en effektiv markedsføring på et begrænset budget.

medarbejdere illustration

HOLDET BAG

Marsk Marketing består af 4 personer med erfaring og viden på hver sit område. I ledelsen er Kristen Langkjær ansvarlig for den overordnede drift og økonomi, men står også for kontakt med kunderne.

Klaus Andersen står for salg og produktion af tryksager, samt grafisk arbejde.

Henrik Bruun har det samlede ansvar for tryk og produktion af alle vores markedsføringsprodukter. Derudover kører han også ud og monterer bilreklamer og solfilm hos vores kunder.

Mads Vibe designer alle former for grafiske produktioner – både til tryk og digitalt brug. Derudover står han for den interne markedsføring af virksomheden gennem SEO, webdesign, annoncering og opslag på sociale medier.  

Kristen Langkjær

Partner
-
kl@marskmarketing.dk
Tlf. 60185802

Mads Vibe

Grafisk design & Markedsføring
-
mv@marskmarketing.dk
Tlf. 60185802

Henrik Bruun

Produktion & Montering
-
tryk@marskmarketing.dk
Tlf. 60185802

Klaus Andersen

Projekt & Salg
-
ka@marskmarketing.dk
Tlf. 29163055

VI SPONSORERER

AAB logo

AAB

Nibe Boldklub logo

NIBE BOLDKLUB

AAB logo

AAB KVINDEFODBOLD

Marsk Marketing – Jacob Petersens Vej 11 – 9240 Nibe – Tlf. 60185802 – info@marskmarketing.dk