Om Marsk Marketing

BUREAUET

Marsk Marketing er et reklamebureau og trykkeri i Nibe, Nordjylland. Vi beskæftiger os med grafisk design og produktion af reklameprodukter. Vores virksomhed har eksisteret siden 2010, hvor vi startede med produktion af almindelige papirbaserede trykopgaver. Senere har vi udvidet vores produktsortiment til at omfatte tekstiltryk, bilreklame og montering af solfilm på vinduer hos private og virksomheder. 

Vi designer og producerer de fleste reklameprodukter internt i virksomheden, da vi har eget trykkeri med både varmepresser, storformatsprinter og skæreplotter.

Vi bestræber os på, at kunne levere reklameprodukter i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Det gør vi blandt andet gennem et vedvarende kendskab til priserne indenfor trykkeribranchen, samt gode samarbejdsaftaler med vores leverandører. Således kan vi hjælpe selv de mindste virksomheder, men også nystartede og iværksættere med at få skabt en effektiv markedsføring på et begrænset budget.

raket mission

VORES MISSION ER ENKEL

Missionen i vores virksomhed er helt enkel: At skaffe dig mest mulig kvalitet for færre penge. Det kan vi gøre på baggrund af samarbejde med trykkeribranchens bedste leverandører. Vi råder over fleksible og gode fagfolk i vores eget trykkeri, samt et netværk af partnere som vi sætter sammen til din opgave.

medarbejdere illustration

HOLDET BAG

Marsk Marketing består af 4 personer med erfaring og viden på hver sit område. I ledelsen er Kristen Langkjær ansvarlig for den overordnede drift og økonomi, men står også for kontakten med kunderne.

Klaus Andersen står for salg og produktion af tryksager, samt grafisk arbejde.

Henrik Bruun har det samlede ansvar for tryk og montering af alle reklameprodukter, hvad enten det er tekstiltryk, storformatsprint, bilreklame eller folieopgaver. Han kører selv ud til vores kunder og monterer hos dem.

Mads Vibe designer alle former for grafiske produktioner og laver indhold til hjemmesider. Derudover står han for den interne markedsføring af virksomheden gennem SEO, annoncering og opslag på sociale medier.  

Kristen Langkjær

Partner
-
kl@marskmarketing.dk
Tlf. 60185802

Mads Vibe

Grafisk design & Markedsføring
-
mv@marskmarketing.dk
Tlf. 60185802

Henrik Bruun

Produktion & Montering
-
tryk@marskmarketing.dk
Tlf. 60185802

Klaus Andersen

Projekt & Salg
-
ka@marskmarketing.dk
Tlf. 29163055

VI SPONSORERER

AAB logo

AAB

Nibe Boldklub logo

NIBE BOLDKLUB

AAB logo

AAB ELITE

Marsk Marketing – Jacob Petersens Vej 11 – 9240 Nibe – Tlf. 60185802 – info@marskmarketing.dk