bilreklame marsk marketing

Bilreklamer

– bilreklamer, bildekoration og bilindpakning

Fordele ved bilreklamer:

  • Langvarig og effektiv markedsføring
  • Kræver ikke vedligeholdelse
  • Reklame i det offentlige rum

Har du reklamer på din bil?

Ved at have reklame på din bil, skaber du et særligt udtryk, der viser potentielle kunder, hvem du er, samt hvad du kan tilbyde. Uanset om du eller dine medarbejdere kommer kørende eller holder parkeret ude hos kunderne, vil du med reklamer på dine biler, hele tiden skabe opmærksomhed om din virksomhed.

Når du kører i en bil med dit logo og kontaktoplysninger på, fungerer bilen som en rullende reklamesøjle. Derved udtrykker du tydeligt virksomhedens identitet, samtidig med at du fremstår mere professionel og troværdig.

Design og montering af bilreklamer

Vi designer og monterer bilreklamer, bildekorationer og bilindpakning på alle former for køretøjer og trailere.

Reklamer på dine biler er en langvarig og effektiv form for markedsføring, der ikke kræver særlig vedligeholdelse. Det hænger sammen med, at vi kun benytter bilfolier af høj kvalitet, der bevarer sine farver i det meste af bilens levetid. 

folieindpakning af bil marsk marketing

Folieindpakning af biler

Bilindpakning giver dine biler et særligt udtryk, uanset om du vælger indpakning med print eller ensfarvet folie.

Med print er det eksempelvis muligt, at indpakke bilen med et fotografi som motiv, eller bruge et grafisk layout, der både kombinerer foto, grafik og tekst.

Indpakning med ensfarvet bilfolie, kan give dig mulighed for at have firmabiler i specielle farver, der ikke kan leveres hos bilproducenten.

Indpakning af din bil har også den fordel, at det medvirker til, at beskytte bilens lakering mod ridser. Det kan derfor være fordelagtigt for dig, der har en ældre bil, som trænger til ny lak, eller dig der ønsker at beskytte lakken på din nye bil.

Design i samarbejde med dig

Vi har flere års erfaring med at lave bilreklamer og helfoliering til forskellige kunder. Når vi designer og monterer folie på din bil, sker det altid i samarbejde med dig. På den måde sikrer vi os, at vi leverer et godt resultat, der passer til dine specifikke behov og ønsker.

Bilreklamer består typisk af dit logo og firmanavn, samt kontaktoplysninger. Men du kan også bruge din bil til, at reklamere for din virksomheds produkter eller budskaber.

Når vi laver reklamer på biler, bliver alle de grafiske elementer opdelt så vidt det er muligt. Således sikrer vi os, at det fremadrettet er muligt, at udskifte dele af reklamens elementer uden at fjerne unødvendige dele.

michael lund bilreklame bagside

Placering af bilreklamer

Når det kommer til placeringen af reklamer på din bil, bør du overveje at placere dine kontaktoplysninger på bagsiden af bilen. Det hænger sammen, at bagenden får mest opmærksomhed, da den bliver set af bilen, der kører bagved din firmabil i trafikken. Derfor har dine potentielle kunder bedre mulighed for at huske dine oplysninger.

Mangler du reklamer eller dekorationer på din bil?

Kontakt os nu, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med montering af reklamer, dekorationer eller folieindpakning af din bil.

Læs også om