Forside » Bilreklame
bilreklame marsk marketing

Bilreklame

– bilreklame, bildekoration og bilindpakning

Fordele ved bilreklame:

  • Langvarig og effektiv markedsføring
  • Kræver ikke vedligeholdelse
  • Reklame i det offentlige rum

Har du reklamer på din bil?

Som virksomhed er det fornuftigt at investere i reklamer på bilerne, da du opnår en daglig eksponering i dit lokalområde. Hvad enten du eller dine medarbejdere kommer kørende på vejen eller holder ude hos kunderne, skaber bilreklame hele tiden opmærksomhed om din virksomhed.

Design og montering af bilreklamer

Vi designer og monterer bilreklamer, bildekorationer og bilindpakning på alle former for køretøjer og trailere. Reklamer på dine biler er en langvarig og effektiv form for markedsføring, der ikke kræver særlig vedligeholdelse. Det hænger sammen med, at vi kun benytter bilfolier af høj kvalitet, der bevarer sine farver i det meste af bilens levetid. 

Indpakning af biler

Bilindpakning giver dine biler et særligt udtryk, uanset om du vælger indpakning i print eller ensartet farve. Med print er der mulighed for at indpakke bilen med et fotografi som motiv, eller et grafisk layout, der både kombinerer foto, grafik og tekst. Indpakning med bilfolie i ensartet farve, kan give dine firmabiler specielle farver, der ikke kan leveres hos bilproducenten.

Indpakning af din bil har også den fordel, at det medvirker til, at beskytte bilens lakering mod ridser. Det kan derfor være fordelagtigt for dig, der har en ældre bil, som trænger til ny lak, eller dig der ønsker at beskytte lakken på din nye bil.

Design i samarbejde med dig

Vi har flere års erfaring med at lave bilreklamer og helfoliering til forskellige kunder. Når vi designer og monterer folie på din bil, sker det altid i samarbejde med dig. På den måde sikrer vi os, at vi leverer et godt produkt, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Din bilreklame kan eksempelvis bestå af dit logo og firmanavn, ligesom der også kan reklameres for din virksomheds produkter eller budskaber. Vores bilreklamer bliver opdelt i forskellige elementer, så det fremadrettet er muligt at lave ændringer eller udskifte nogle af reklamens elementer.

Placering af bilreklamer

Når det kommer til placeringen af reklamer på din bil, bør du overveje at placere dine kontaktoplysninger på bagsiden af bilen. Det hænger sammen, at bagenden får mest opmærksomhed, da den bliver set af bilen, der kører bagved din firmabil i trafikken. Derfor har dine potentielle kunder bedre mulighed for at huske dine oplysninger.

Skal du bruge reklamer eller dekorationer på din bil?

Kontakt os nu, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med montering af reklamer, dekorationer eller folieindpakning af din bil.

Læs mere om