Har du reklame på dine biler…

– ellers hjælper vi dig med at få det!

Vi laver bilreklamer på alle former for køretøjer – fra personbiler til varevogne og busser. Bilreklame er en langvarig og effektiv form for markedsføring, som ikke kræver vedligeholdelse. Det hænger sammen med, at den folie vi anvender, er af høj kvalitet, og derfor holder i det meste af bilens levetid. 

Som virksomhed er det fornuftigt at investere i reklamer på bilerne, da man derved opnår en god eksponering i det offentlige rum. Hvad enten du eller dine medarbejdere kommer kørende på vejen eller holder ude hos kunderne, skaber bilreklame hele tiden opmærksomhed om virksomhedens tilstedeværelse, for alle de mennesker, der ser bilen. Uanset om bilen holder stille eller er parkeret virker dens reklamer døgnet rundt. 

Vi har flere års erfaring med at lave bilreklame til forskellige kunder. Når vi arbejder, sker det altid i samarbejde med kunden. På den måde sikrer vi os, at der leveres en god løsning, der passer til kundernes specifikke behov og ønsker. Bilreklamerne kan eksempelvis bestå af et logo med firmanavn, men der kan også tilføjes reklame for virksomhedens produkter eller budskaber. Vores bilreklamer bliver opdelt i forskellige elementer, så det på sigt er muligt at lave ændringer eller udskifte nogle af reklamens elementer.

Når det kommer til placeringen af bilens reklamer, bør man overveje at placere kontaktoplysninger på bagsiden af bilen. Det hænger sammen med, at det er bagenden som får mest opmærksomhed, da den bliver set af bilen, der kører bagved din firmabil i trafikken. Det samme gælder også, når man holder i kø eller venter i lyskryds.