Har du reklame på dine biler…

– ellers hjælper vi dig med at få det!

Vi designer og monterer bilreklame på alle former for køretøjer – fra personbiler til varevogne og busser. Bilreklame er en langvarig og effektiv form for markedsføring, som ikke kræver vedligeholdelse. Det hænger sammen med, at vi anvender folie af høj kvalitet,  der holder i det meste af bilens levetid. 

Formålet med bilreklame
Som virksomhed er det fornuftigt at investere i reklamer på bilerne, da du derved opnår en god eksponering i det offentlige rum. Hvad enten du eller dine medarbejdere kommer kørende på vejen eller holder ude hos kunderne, skaber bilreklame hele tiden opmærksomhed om virksomhedens tilstedeværelse.  

Design og montering
Vi har flere års erfaring med at lave bilreklamer til forskellige kunder. Når vi designer og monterer bilreklamer, sker det altid i samarbejde med dig. På den måde sikrer vi os, at vi leverer et godt produkt, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Din bilreklame kan eksempelvis bestå af dit logo og firmanavn, ligesom der også kan tilføjes reklame for din virksomheds produkter eller budskaber. Vores bilreklamer bliver opdelt i forskellige elementer, så det på sigt er muligt at lave ændringer eller udskifte nogle af reklamens elementer.

Placering af bilreklamer
Når det kommer til placeringen af reklamer på din bil, bør du overveje at placere dine kontaktoplysninger på bagsiden af bilen. Det hænger sammen, at bagenden får mest opmærksomhed, da den bliver set af bilen, der kører bagved din firmabil i trafikken. Det samme gælder, når du holder i kø eller venter i lyskryds. Derfor har dine potentielle kunder bedre mulighed for at huske dine oplysninger.

Læs mere om