Online markedsføring

– hjemmeside, søgemaskineoptimering og sociale medier

Fordele ved online markedsføring:

  • Hurtig adgang til oplysninger
  • Billig og effektiv markedsføring
  • Målbare resultater

Webdesign
Vi designer hjemmesider, der opfylder dine krav til design og funktionalitet. Det gør vi gennem en løbende dialog med dig, hvor vi tilpasser hjemmesidens design til din visuelle identitet, samt dine ønsker til layout. De fleste hjemmesider bliver i dag primært besøgt fra mobile enheder som smartphone eller tablet. Vi udvikler derfor din hjemmeside, så den får et responsivt design. Det vil sige, at hjemmesidens layout og størrelsen på indholdet, tilpasser sig til skærmen på både smartphone, tablet og computer.

CMS til alle behov
De fleste af vores hjemmesider bliver udviklet i det populære CMS-system WordPress. WordPress er et simpelt system med mange muligheder til forskellige behov. Det kan derfor både bruges til dig, der ønsker en webshop eller en almindelig hjemmeside med informationer om din virksomhed.

Mulighed for selv at redigere
Vi benytter WordPress som udviklingsplatform, da det er et brugervenligt system, der gør det nemt for dig selv, at uploade nye billeder eller ændre i dit tekstindhold. Vi hjælper dig derfor også gerne med at lære dette, hvis det har din interesse.

Søgemaskineoptimering
For at din hjemmeside bliver set af dine kunder, er det afgørende, at den kan findes på Google. Vi optimerer derfor din hjemmeside ud fra de faktorer, der giver gode søgeresultater og placeringer på Google. Disse faktorer udgør blandt andet hastighedsoptimering, teknisk opsætning, beskrivelser af hjemmesidens indhold, samt antallet og kvaliteten af links, der benyttes internt og eksternt.

Virksomhedsprofil
Vi hjælper dig gerne med at oprette en virksomhedsprofil på Google med tilhørende opsætning af tekstindhold, billeder og grafiske elementer. Virksomhedsprofilen bliver vist, når folk søger efter din virksomhed på Google Søgning eller Google Maps. Her giver profilen hurtigt dine kunder oplysninger om din virksomheds adresse, telefonnummer, e-mail, hjemmeside, åbningstider m.m. Du kan læse mere om oprettelse af en gratis virksomhedsprofil med Google My Business her.

Sociale medier
Det er vigtigt for din virksomhed, at være synlig og aktiv på de sociale medier. Derfor hjælper vi dig gerne med design af profilbillede og coverbillede til både Facebook og LinkedIn. Har du behov for grafiske skabeloner til dine opslag eller annoncer, hjælper vi også med det.

Læs også om