Forside » Online markedsføring
online markedsføring marsk marketing

Online markedsføring

– hjemmesider, sociale medier og digitalt indhold

Fordele ved online markedsføring:

  • Giv potentielle kunder hurtig adgang til oplysninger om din virksomhed
  • Effektiv markedsføring med målbare resultater
  • Skab og vedligehold kontakten til dine kunder

Hvad er online markedsføring?

Online markedsføring er en bred betegnelse, der dækker over alle de aktiviteter, din virksomhed gør på internettet. Det kan være kontakten med dine kunder på de sociale medier. Eller optimering af hjemmesidens design og indhold med henblik på at øge din omsætning, eller opnå bedre søgeresultater på Google.   

Som virksomhed eller erhvervsdrivende er det vigtigt, at du skaber en online tilstedeværelse. Det er det først og fremmest, fordi det er på internettet, dine kunder søger efter dine produkter eller virksomhed. Men det er også gennem online markedsføring, du har de bedste muligheder for, at målrette og evaluere din markedsføring til den rigtige målgruppe.

Design af hjemmesider

Vi designer hjemmesider, der lever op til dine krav i forhold til design og funktionalitet. Det gør vi gennem en løbende dialog med dig, hvor hjemmesiden designes ud fra din visuelle identitet, samt dine ønsker til layout.

Responsivt layout

De fleste hjemmesider bliver i dag primært set på mobile enheder som smartphones eller tablets. Vi udvikler og designer derfor din hjemmeside, så den får et responsivt design. Det vil sige, at indholdet på hjemmesiden automatisk tilpasser sig skærmen på smartphones og tablets. Dermed forbliver tekst læsbart og billeder skaleres til passende størrelser afhængig af skærmens opløsning.

CMS til alle behov

De fleste af vores hjemmesider bliver lavet i det simple og brugervenlige CMS-system WordPress. WordPress benyttes i 2019 på 34% af alle hjemmesider og betragtes dermed som verdens mest populære CMS-system. Det er et system, der tilbyder mange muligheder til forskellige behov. Derfor kan det både bruges til dig, der ønsker en webshop eller en almindelig hjemmeside med informationer om din virksomhed.

Rediger selv dit indhold

Vi benytter WordPress som udviklingsplatform, da det er et brugervenligt system, der gør det nemt for dig selv, at uploade nye billeder eller opdatere dit tekstindhold. Vi hjælper dig derfor gerne med at lære dette, hvis det har interesse.

Søgemaskineoptimering

For at skabe trafik til din hjemmeside, er det afgørende, at dine kunder kan finde den på Google. Vi udvikler derfor din hjemmeside ud fra de parametre, der skaber fundamentet for at opnå gode søgeresultater og placeringer. Disse parametre udgør blandt andet:

  • Optimering af indlæsningshastighed
  • Komprimering af billeder (nedskalering af billedstørrelse, konvertering af billedformater)
  • Korrekt teknisk opsætning (SSL-certifikat, mobilvenlig, adgang til indeksering)
  • Relevant indhold med brug af de søgeord og fraser, der giver flest søgninger.
  • Intern linkbuilding mellem undersider, samt links fra andre hjemmesider.

Virksomhedsprofil på Google

Vi hjælper dig gerne med at oprette en virksomhedsprofil på Google My Business med tilhørende opsætning af tekstindhold, billeder og grafiske elementer. Virksomhedsprofilen bliver vist, når folk søger efter din virksomhed på Google Søgning eller Google Maps. Her giver profilen hurtigt dine kunder oplysninger om din virksomheds adresse, telefonnummer, e-mail, hjemmeside og åbningstider.

Er du aktiv på sociale medier?

Det er vigtigt for din virksomhed, at være synlig og aktiv på de sociale medier. Derfor hjælper vi dig gerne med at designe profilbilleder og coverbilleder til både Facebook og LinkedIn. Har du behov for grafiske skabeloner til dine opslag eller annoncer, hjælper vi også med det.

Mangler du en ny hjemmeside, eller har du brug for hjælp til dit digitale indhold?

Kontakt os nu, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke dine online aktiviteter.

Læs også om